Over ons

Over ons

Welkom op de site van Meer Aalsmeer Winkeldorp. Het centrum van Aalsmeer is een winkelgebied met een echt dorpskarakter. De gezellige dorpskern heeft autovrije winkelstraten in de openlucht met nog een aantal historische gebouwen. De Korenmolen de Leeuw is daar het meest zichtbare voorbeeld van, de molen torent boven alle winkelpanden uit. Korenmolen de Leeuw is iedere dinsdag van 13.00 tot 16.30 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur te bezichtigen. Op beide dagen kunt u ook diverse meelproducten kopen.

Markt

Al vele jaren is Aalsmeer een gezellige weekmarkt rijk. Elke dinsdag van 9.30 uur tot 16.00 uur wordt de markt goed bezocht door de inwoners van Aalsmeer en de omgeving. De markt vond altijd plaats op het Raadhuisplein maar vanaf dinsdag 21 oktober is de markt verhuisd naar het Praamplein. In de zomermaanden bezoeken ook vele (water) toeristen de weekmarkt. Kortom de markt in Aalsmeer is een leuke dorpsmarkt met een ruim assortiment aan kooplieden en koopwaar!

Koopavonden

Elke vrijdagavond is het koopavond in Aalsmeer, een groot aantal winkels is op die avond tot 20.00 uur geopend.

Het laatste nieuws over evenementen en winkelen in Aalsmeer Centrum vindt u op deze site of volg ons via Facebook en Twitter!

Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator