Nieuws


Zondag 10 mei is het Moederdag

Zondag 10 mei is het Moederdag

 

Geen feestelijke activiteiten in Aalsmeer Centrum komend weekend. Geen Geraniummarkt en geen braderie. Maar van Moederdag kan wel een feestje gemaakt worden. Zeker in deze moeilijke tijd verdienen alle moeders een te gekke Moederdag. Zet haar dit jaar extra in het zonnetje met een origineel, lief, grappig, spannend of gek cadeautje. Jouw lokale winkeliers in Aalsmeer Centrum hebben genoeg ideeën. 

Laat zien dat je je moeder waardeert. Zij, die de taken van de meester of juf overnam, die leuke dingen bedacht om verveling te voorkomen, die misschien wel de rol van je sporttrainer gedeeltelijk over moest nemen. Of misschien mag jouw moeder de deur niet uit en geen bezoek ontvangen. Zet haar juist nu in de spotlights en zeg dankjewel met mooie bloemen, een nieuw luchtje, chocolade, een spannend boek, een vrolijke foto in een lijstje, een waardevol sieraad, een hip shirtje, luxe nachtkleding, een cadeaubon of met iets lekkers. Er is van alles te verzinnen om je moeder te verwennen. 

Je kunt je moeder ook verrassen door haar ‘uiteten te nemen’ in eigen huis. De restaurants in Aalsmeer Centrum maken de lekkerste thuismenu’s klaar en hoe leuk is het om een heel diner voor haar te regelen van bijvoorbeeld De Oude Veiling, de Praam, Nagoya, de Jonge Heertjes of Pasta Vino, Of zorg voor het lekkerste ontbijt met hulp van één van de bakkers uit Winkeldorp Aalsmeer Centrum. 

Kortingen en cadeautjes 

Veel ondernemers in Aalsmeer Centrum hebben deze dagen speciale acties en kortingen. Een Moederdag-cadeau hoeft daarom niet duur te zijn. Ook worden bij een aantal winkels cadeautjes of kleine verrassingen uitgedeeld. En uiteraard houdt iedereen rekening met de maatregelen zodat er veilig en op 1,5 meter afstand gewinkeld kan worden. Kom daarom gewoon naar het gezellige winkeldorp van Aalsmeer Centrum en koop lokaal!

Maar ga je liever de deur niet uit in deze bizarre tijden? Op onze homepage vind je een lijst met alle lokale webshops.

 

Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator