Nieuws


Wuppies origineel op foto gezet

Wuppies origineel op foto gezet

Vanaf 29 augustus kon je ze tegen komen in Aalsmeer Centrum, die vrolijke Aalsmeerse wuppies. De rode, groene en zwarte pluizige wezentjes werden uitgedeeld bij alle ondernemers en klanten vonden het leuk om ze te bemachtigen. Fanatiek werden ze op de foto gezet, want er werden veel grappige, originele en mooie foto’s ingestuurd. Ze kropen op honden, katten speelden ermee, ze ‘beklommen’ de watertoren, gingen varen, fietsen, autorijden, mee naar het voetbalveld, kropen in bloemen, maakten mee huiswerk of speelden een spelletje, zaten op speelgoed, op hoofden en neuzen en kwamen zelfs uit een ei. 

Iedereen wilde kans maken op vrijkaartjes voor leuke Aalsmeerse uitjes. Helaas konden niet alle foto’s beloond worden, maar 32 creatieve fotografen mochten door Ondernemerfonds Meer Aalsmeer blij gemaakt worden:

Floriworld toegangskaarten: Claudia Trumpie en Dorine Strampel

GlowGolf Aalsmeer vrijkaartjes: Mette Smithuis, Wietse de Nooij, Romana Boorsma en Marianne Pannekoek 

Historische Tuin toegangskaarten: Lize Siebeling, Mike de Ruijter, Bart Gersen, Fleur Peters, Thea Blom

Funmania Aalsmeer vrijkaartjes:Bo Bruine de Bruin, Fleur Timmerman

Supclinic Zeilschool Aalsmeer: familie R. Terlouw

Flower Art Museum toegangskaarten: Theresia van Vliet, Hélène Kaslander, Nancy Selles, Wil Buis, Jacqueline Rene

Gezinskaart zwembad De Waterlelie: Evelyn van Duijn, Hester van de Stroom

Rabobank Kids Speelkaarten: Ineke Loogman, Angeliek Rekelhof, Jacqueline van de Meer, Wendy Tates, Ingrid Hoffscholte, Nels de Vries, Monique van Diemen, Justyna Blasczyk, Jennifer Wegman en Rune Kaslander

Reischeque D-Reizen: Jerry Tukker

Meer Aalsmeer bedankt iedereen die een foto heeft ingestuurd en natuurlijk de Aalsmeerse toeristische sector voor het beschikbaar stellen van prijzen. 

Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator