Nieuws


Lui & Lei

Lui & Lei

 

Maandag 17 augustus opende kledingzaak Lui & Lei haar deuren aan de Stationsweg 3 in Aalsmeer Centrum. Lui & Lei is Italiaans en staat voor hij en zij. Je spreekt het dan ook Italiaans uit, wat voor ons Nederlanders min of meer neerkomt op ‘loe ie’ en ‘lee ie’. 

In de mooi sfeervol ingerichte winkel kunnen zowel heren als dames terecht voor exclusieve merken als Boss, Armani Exchange, Moschino, Liu Jo, Patrizia Pepe, Dondup en Monnalisa. Maar ook jongens en meisjes vinden er de mooiste en stoerste kleding. Naast de winkel, waar de enthousiaste Noëlle van Doesburg het gezicht is, heeft Lui & Lei een uitgebreide webshop waar alle merken ook te koop zijn. Eigenaressen Ursula van Doesburg en Irene Lim staan open voor suggesties en ideeën van klanten en bieden de Aalsmeerders nu de kans om in hun eigen dorp de verschillende kwaliteitsmerken te kopen. 

Lui & Lei is van maandag t/m zaterdag geopend vanaf 11 uur tot 18.00 uur. Klanten kunnen ook een shop-afspraak maken buiten de openingstijden om. 

 

Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator