Nieuws


Laatste kans op Goodie Box

Laatste kans op Goodie Box

De ondernemers in Aalsmeer Centrum hebben in de septembermaand flink uitgepakt met goedgevulde Goodie Boxen. Winkeliers Janneke van Jips Winkeltje en Joost van Drogisterij/Parfumerie Van der Zwaard kregen vrijdagmiddag 2 oktober om 15.30 uur de eer om de laatste twee kassabonnen te trekken.

De eerste is voor de Goodie Box, met daarin veel producten van de lokale ondernemers zoals bonbons, een horloge, Aalsmeerse producten, een gevuld boodschappenkratje, schoonheidsproducten en cadeau- en kortingsbonnen. De prijswinnaar kan zelfs een kleine tattoo laten zetten of cadeau doen. De tweede kassabon, die blind getrokken wordt, vertegenwoordigt een lekkere ‘troostprijs’; een appeltaart van Bakkerij Gewoon Doen.

Tot 15.00 uur op vrijdagmiddag 2 oktober kunnen de kassabonnen nog in één van de tien dozen gestopt  worden. Schrijf je naam en telefoonnummer op de bon en maak kans. De dozen staan bij de volgende zaken in Aalsmeer Centrum: Total Copy Service, Dorpsstraat – De Oude Veiling, Marktstraat -  Banketbakkerij Müller, Stationsweg - Van der Schilden Lingerie, Raadhuisplein - Bertram Brood en Banket, Punterstraat - Jips Winkeltje / Tabakszaak Kees Boomhouwer, Molenplein - Drogisterij / Parfumerie Van der Zwaard, Zijdstraat - Shoeby, Zijdstraat - Siphra’s Studio, Zijdstraat  en Dierenspeciaalzaak Van de Zwaard, Zijdstraat. 

Gelukkige prijswinnaars
Vrijdag 18 en 25 september wonnen Tineke Kikkert en Elly Offerman de gigantische Goodie Box en konden de ondernemers Jelena van Baaren en Alma de Jong blij maken met een appeltaartje. Deze dames werden gebeld en waren zeer gelukkig met hun prijs. Meer weten? Volg ons via Facebook en Instagram. 

 

 

Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator