Nieuws


Het Tuinhuis sluit zich aan

Het Tuinhuis sluit zich aan

Het Tuinhuis maakt sinds kort deel uit van Ondernemersfonds Meer Aalsmeer. Voorzitter Dirk Box overhandigde eigenaresse Nicky van Es een bos bloemen om haar officieel welkom te heten.

De gezellige lunch- en tearoom ligt aan het water en in de tuin van het museum de Historische Tuin. Een geweldige plek om binnen of op het terras te genieten. Van de verste zoete lekkernijen en lekkere broodjes tot aan gezonde salades, sapjes of smoothies. Momenteel is Het Tuinhuis alleen geopend voor Take Away & Thuisbezorging van dinsdag t/m zondag tussen 09.00 en 14.00 uur. Je kunt vooraf bestellen via 0297-322562, maar gewoon binnenstappen en wat lekkers kopen kan ook. Zes dagen in de week staan ze voor je klaar met lekkere verse ontbijtjes, broodjes, ijskoffies, taartjes, salades en high tea’s.

Op 1e en 2e Paasdag is Het Tuinhuis ook geopend en kun je lekkere Paasboxen afhalen. Wat denk je bijvoorbeeld van een uitgebreid ontbijt of brunch? Of de Paas high tea of de Tuinhuis Toetjes Box? Alle mogelijkheden zijn terug te vinden op de website van Het Tuinhuis. 

Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator