Nieuws


Alle info over de bands

Alle info over de bands

Zes koppige band op het Raadhuisplein

Op het Raadhuisplein verzorgt Hotel Restaurant De Jonge Heertjes het eerste podium waar 4US komt spelen. 4US is een 6-koppige coverband uit Utrecht. Zij spelen door heel Nederland en maken over een feestje van! Drummer Jelle en bassist Sascha zorgen voor de rotsvaste ritme sectie. Gitarist Yvo speelt de groovy licks en wisselt die af met lekkere gitaarsolo’s. Bas zorgt voor hoogstandjes op de toetsen; van groovy hammonds en slick piano’s tot gierende synthsolo’s. De zangeressen Joyce en Marie Louise stelen de show. 

 

Covers en eigen werk in de Zijdstraat

Bij Bar Restaurant De Praam waar Jerry en Kenny is het podium voor de unieke talentvolle band INDIANAH onder leiding van Shariffa Kanbier, een talentvolle zangeres met een unieke soul-pop sound en haar broer drummer Jermaine Kanbier uit Amsterdam. Zij zijn geïnspireerd door hedendaagse elektronische muziek, pop en soul. Naast hits van toen en nu spelen zij ook eigen werk. Zij gingen de studio in met producer Jack van de Ven en op 7 juni komt hun debuut single ''You'' uit. Natuurlijk spelen zij hun nieuwe single live tijdens Bandjesavond. 

 

Jubileumfeestje op het Molenplein

Op het Molenplein viert de stichting Feestweek haar 25 jarig bestaan met een feestje met Exposure, de Feestband uit Friesland. Inmiddels is deze ervaren topformatie uitgegroeid tot een geoliede party machine die ook ver buiten Friesland van een feestje èèn groot Feest weet te maken. In een nieuwe interactieve nonstop show komen meer dan 150 hits in razend tempo voorbij. Exposure speelt overal en alles met ongekende energie. Deze zes-persoons formatie heeft een formidabele zangeres en zanger op het front, ondersteund door spectaculair licht en geluid.

 

Band met Aalsmeers tintje in de Dorpsstraat

Bij het Wapen van Aalsmeer gaat partyband SuperFriday het podium op. Verwacht van deze band een sympathieke strakke show, een uitgekiend repertoire en een wereld aan muzikale ervaring. SuperFriday speelt alle grote classics én de meest recente hits, van Santana tot Maroon 5 en van Prince tot DNCE . Dat wordt een bandjesavond waar iedereen energie van krijgt. Een band met veel muzikale dynamiek, een prima sfeer en heel veel power. Om 20.30 uur gaan ze los, wees erbij! 

 

Jong talent in de Schoolstraat

De locatie in de Schoolstraat wordt verzorgd door Jongerencentrum N201. Een aantal jaren geleden viel het op dat het bandjescircuit in Aalsmeer en omgeving al jaren nauwelijks jonge aanwas kende. De gevestigde bands kent iedereen in Aalsmeer, stuk voor stuk zijn ze even leuk. Maar de meeste muzikanten zijn ruim boven de 40 en jonge bands waren er niet. Daarom is in N201 De Bandbrouwerij opgericht, een programma waar alle jonge muzikanten kunnen aanhaken, op zoek naar de juiste muzikanten voor je eigen band. Dat heeft inmiddels heel wat bandjes opgeleverd die zowel binnen N201 zijn ontstaan. 

Tijdens deze Bandjesavond speelt een doorsnee van al deze muzikanten op het N201 podium in de Schoolstraat: Tiam en de hete mannen, Gratis Bier, The Gerts, The Black T’s en No Pressure. Naast deze bands speelt ook The Message, geen Bandbrouwerij band maar wel met een van N201 bardames als frontvrouw. In totaal spelen er dus 6 bands in de Schoolstraat en dat betekent dat er de hele avond aan een stuk door livemuziek te horen is in elk genre: pop, reggae, rock, funk, hardrock en feesthits; alles komt voorbij. Ga vooral ook even kijken bij Café Joppe want daar speelt Clueless; ook een band die is voortgekomen uit de Bandbrouwerij. Het is mooi om te zien dat van het totaal aantal bands dat speelt tijdens Bandjesavond maar liefst de helft jonge aanwas is. Het muzikale circuit in Aalsmeer barst van het talent en dat zal nog voor heel veel gezellige avonden gaan zorgen!

 

 

Vaste én nieuwe gasten in de Weteringstraat 

De band bij Café Bar Joppe op de hoek Marktstraat/Weteringstraat behoeft eigenlijk nauwelijks introductie. The Hucksters is een vaste gast op Bandjesavond en verzorgt al meer dan 20 jaar optredens in cafés, feesttenten en zalen in heel Nederland en of het nu om een kroeg of festival gaat, een optreden van Hucksters staat nog steeds garant voor een optreden vol dampende rockcovers. Vervelen doet hun muziek nooit. Passie en plezier spatten van de optredens af. Het voorprogramma is voor Clueless, een jonge coverband uit Aalsmeer. Bestaande uit Lisa Millenaar (vocals), Bram Lek (elektrische gitaar), Silke Muller (basgitaar), Joris van de Sande (drums) en Marit Enthoven (keys). Samen jammen zij er op los en spelen zij  verschillende pop en rock covers.

 

Puur natuur in de Marktstraat

Restaurant De Oude Veiling doet voor de eerste keer mee met Bandjesavond. Zij hebben de band Prime Time uitgenodigd om een avondvullend programma te verzorgen. De eerste set dient als muzikale opwarmer met heerlijke luistermuziek zoals Thinking out loud van Ed Sheeran en Back it up van Caro Emerald. Zij gaan er daarbij van uit dat de gasten nog even een praatje met elkaar willen maken. Bij de tweede set komt de stemming er al goed in met hits van Abba, Chic, Kool & the Gang en Michael Jackson. Vervolgens stroomt de vloer vol op de klanken van James Brown en Get Lucky van Daft Punk. In de laatste set gaan alle remmen los: de Black Eyed Peas, Gipsy Kings en Rihanna passeren in hoog tempo de revue. Kortom, een avond met voor ieder wat wils, voor jong en oud. En dat alles puur natuur. Geen bandjes, geen midi-computers. Prime Time gaat en staat voor echte en eerlijke livemuziek!

 

Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator